Onderzoeken en ontwerpen met jonge kinderen

Pakket

Kinderen hebben van nature een onderzoekende houding. Ze willen de wereld om zich heen verkennen en leren begrijpen. Speel je mee in Li La Land? stimuleert die behoefte om te ontdekken met 50 verrassende activiteiten voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Via poppenspel belanden kinderen in een fantasievol avontuur waarna ze zelf iets gaan ontwerpen of op onderzoek uitgaan. Ze spelen samen met Slang in de pindakaasfabriek, ontwikkelen een takelconstructie om Vogel in een boom te hijsen en bouwen met Uil een raket om de ruimte in te schieten. Kinderen verkennen zo hun mogelijkheden en breiden deze spelenderwijs uit.

 

Speel je mee in Li La Land? biedt creatieve uitdagingen op het gebied van wetenschap & technologie, rekenen & taal, natuur & milieu, kunst & cultuur en verbindt op een vanzelfsprekende manier alle leer- en ontwikkelgebieden met elkaar; wij denken in Li La Land graag búiten de (school)vakjes.

Irma Smegen schreef dit boek in samenwerking met Marleen Vente. Li La Land werd bedacht door de bekendste poppenmaker van Nederland, Eric Slabbers die ook de bijbehorende poppen maakte.

Opleiding

Wie zich wil verdiepen in Li La Land kan meedoen met de Train de trainersopleiding Speel je mee in Li La Land.

Li La Land karakters
Bestellen

Het boek kost €34,95 en is te bestellen door een mailtje te sturen.

De poppen zijn te bestellen via Alles Cats:

Complete pakket bestaande uit 10 handpoppen, 10 vingerpoppen, de koffer en het boek: €495,-

10 Grote handpoppen in koffer: €285,-

10 Vingerpopjes in koffer: €185,-

*Wie de train de traineropleiding heeft afgerond ontvangt korting op de poppen.